حل تشریحی مسائل فصل ۸ اصول حسابداری ۲ جمشید اسکندری
مسائل فصل ۸ اصول ۲ اسکندری
************************************
کتاب اصول حسابداری ۲ جمشید اسکندری شامل ۹ فصل می باشد که هر فصل با فصل دیگر ارتباط دارد به گونه ای اگر یادگیری یک فصل برای شما سخت باشد در فصل های بعد هم به مشکل برخورد می کنید دقت کنید فصل ۵ کتاب اصول ۲ جمشید اسکندری سخت ترین فصل این کتاب می باشد سایر فصل ها آسان تر می باشد. لذا توصیه می کنیم دانشجویان از حل مسئله های کتاب غافل نشوند چون برخی از فصل ها در ترم های بعد دوباره گسترده تر توضیح داده می شود مثل همین شرکت های تضامنی که در اصول ۲ جمشید اسکندری آمده است در حسابداری پیشرفته ۱ جمشید اسکندری مجدداً تشریح می گردد ، به همین جهت برای کمک به دانشجویان حل مسائل فصل ۸ اصول ۲ اسکندری در سایت حساب فایل منتشر کرده ایم :
روش خواندن و مطالعه درس اصول حسابداری :
برای یادگیری بهتر این درس شما دانشجویان باید مفاهیم تئوری اصول حسابداری ۲ را از روی کتاب بخوانید و ابهامات را از استاد مربوطه بپرسید. در مرحله دوم باید مسائل کتاب را حل کنید تا کامل یاد بگیرید در ضمن حفظ این درس ، به دانشجو بسیار لطمه می زند. مباحث را باید با تمرین و تکرار یاد بگیرید لازم نیست چندین کتاب پشت سر هم بخوانید.
مسائل فصل ۸ اصول ۲ جمشید اسکندری
« بدهی های بلندمدت »
تعهد هایی هستند که شرکت یا مؤسسه در مقابل اشخاص و مؤسسات دیگر دارد و معاملات و رویداد هایی هستند که در گذشته ناشی شده است و باید از طریق پرداخت پول ، تحویل کالا ، انجام دادن خدمت با انتقال سایر اقلام دارایی تسویه شوند ، بدهی نامیده می شود. بدهی ها معمولاً با خرید نسیه دارایی ها ، گرفتن وام ها ، برقراری مالیات و ایراد خسارت به اشخاص به وجود می آید. در واقعیت بدهی ، مطالبات اشخاص از مؤسسه می باشد.
************************************
« عناوین اصلی »
♠ اوراق قرضه
♠ انواع اوراق قرضه
♠ اوراق مشارکت
♠ ارزش بازار اوراق قرضه
♠ عملیات حسابداری اوراق قرضه
♠ حسابداری بازخرید اوراق قرضه
♠ نحوه انعکاس اوراق قرضه در ترازنامه
************************************
بدهی های جاری :
بر اساس استاندارد شماره ۱۴ حسابداری بدهی های جاری ، بدهی هایی هستند که انتظار می رود در چرخه عملیاتی معمول واحد تجاری یا ظرف یک سال از تاریخ تراز نامه هر کدام که طولانی تر است ،تسویه شوند.بغیر از این نوع بدهی ها با توجه به زمان تسویه آن بقیه بدهی ها می باید بعنوان بدهی های غیر جاری طبقه بندی شوند.
************************************
بدهی های بلندمدت :
همه بدهی هایی که نیازی ندارند تا طی چرخه عملیاتی کسب و کار تسویه شوند بعنوان بدهیهای بلندمدت طبقه بندی می شوند. وقتی شما یک اتومبیل می خرید ، شما معمولاً اقساط چند ساله را عهده دار می گردید ، از این رو این بدهی یک بدهی بلندمدت محسوب می گردد. بسیاری از اسناد پرداختنی مانند : وام مسکن یک ساختمان ، بدهی بلندمدت به شمار می آیند.
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
« مسائل فصل ۸ اصول ۲ اسکندری »
حل کامل مسائل از صفحه ۱۷۸ الی ۱۸۰
کتاب اصول حسابداری ۲ جمشید اسکندری
شامل ۸ مسئله – ۱۵ صفحه به صورت PDF
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید یک پیام تلگرامی به شماره 09117415287 ارسال کنید تا پیگیری کنیم.