حل تشریحی مسائل فصل ۳ اصول حسابداری ۳ جمشید اسکندری
مسائل فصل ۳ اصول ۳ اسکندری
************************************
کتاب اصول حسابداری ۳ جمشید اسکندری شامل ۹ فصل می باشد و از آنجایی که بعد گذراندن این کتاب در ترم های بعد دروس جدیدی مثل حسابداری میانه و حسابداری صنعتی اضافه خواهد شد لذا لازم است این درس مقدمه ای برای آن دو کتاب باشد برای همین از مباحث دروسی چون حسابداری میانه و حسابداری صنعتی هم در این کتاب مطالبی ذکر شده است. بنابراین برای یادگیری کتاب های جدید ترم های بعد لازم است این مقدمه ها را به خوبی یاد بگیرید. برای مثال حسابداری شعب که فصل ۲ می باشد مهمترین فصل کتاب اصول حسابداری ۳ می باشد که در پیشرفته ۱ جمشید اسکندری و همچنین فصل ۳ که صورت جریان وجه نقد می باشد در کتاب حسابداری میانه ۲ مجدداً تشریح می گردد ، به همین جهت برای کمک به دانشجویان حل مسائل فصل ۳ اصول ۳ اسکندری در سایت حساب فایل منتشر کرده ایم :
روش خواندن و مطالعه درس اصول حسابداری :
برای یادگیری بهتر این درس شما دانشجویان باید مسائل کتاب اصول حسابداری ۳ را حل کنید و ابهامات را از استاد مربوطه بپرسید. در مرحله دوم باید مسائل مهم کتاب را به گونه ای حل کنید که آمادگی لازم را برای دروسی مثل صنعتی و میانه داشته باشید در ضمن حفظ این درس ، به دانشجو بسیار لطمه می زند. مباحث را باید با تمرین و تکرار یاد بگیرید برای مثال در فصل اول این کتاب در مورد صورت های مالی تلفیقی مطالبی گفته شده است که در حسابداری پیشرفته ۲ جمشید اسکندری مجدداً به صورت جامع تر مطرح می گردد لذا لازم است زیاد مسائل کتاب اصول حسابداری ۳ را حل کنید.
مسائل فصل ۳ اصول ۳ جمشید اسکندری
« صورت جریان وجوه نقد »
جریانهای نقدی در حقیقت همان ورودی ها و خروجی های وجه نقد و معادل وجه نقد است. وجه نقد شامل وجه نقد در دسترس و وجوه سپرده گذاری شده است. معادل وجه نقد شامل سرمایه گذاری کوتاه مدت با قابلیت نقدینگی.
************************************
« عناوین اصلی »
♠ طبقه بندی اقلام در صورت جریان وجوه نقد
♠ فعالیت های عملیاتی
♠ بازده سرمایه گذاری ها و سود پرداختی بابت تأمین مالی
♠ مالیات بر درآمد
♠ فعالیت های سرمایه گذاری
♠ فعالیت های تأمین مالی
♠ شکل صورت جریان وجوه نقد
♠ تهیه صورت جریان وجوه نقد
♠ موضوعات خاص گزارشگری جریان های نقدی
♠ معاملات غیرنقدی
************************************
فعالیت های عملیاتی :
فعالیت های اصلی مولد درآمد عملیاتی واحد تجاری است. فعالیت های مزبور متضمن تولید و فروش کالا و ارائـه خدمات است و هزینه ها و درآمدهای مرتبط با آن در تعیین سود یا زیان عملیاتی درصورت سود و زیان منظور میشود. جریان های نقدی ناشی از فعالیت های عملیاتی اساساً دربرگیرنده جریان های ورودی و خروجی نقدی مرتبط با فعالیت های مزبور است. مثال هایی از جریان های نقدی ناشی از فعالیت های عملیاتی به شرح زیر است :
الف) دریافت های نقدی حاصل از فروش کالا و ارائـه خدمات
ب) دریافت های نقدی حاصل از حق امتیاز ، حقالزحمه ، کارمزد و سایر درآمدهای عملیاتی
ج) پرداخت های نقدی به فروشندگان کالا و خدمات
د) پرداخت های نقدی به کارکنان واحد تجاری یا از جانب آنها
ﻫ) دریافت ها و پرداخت های نقدی یک شرکت بیمه بابت حق بیمهها ، خسارات ، مستمری ها و سایر پرداختهای بیمه ای
و) دریافت ها و پرداخت های مرتبط با قراردادهای منعقد شده با اهداف تجاری و عملیاتی
ز) پرداخت های نقدی بابت مزایای پایان خدمت کارکنان و هزینه سازماندهی مجدد
************************************
صورت های مالی قبل از انقلاب :
در ایران صورتهای مالی تا پیش از انقلاب تنها محدود به ترازنامه ، صورت سود و زیان و صورت سود و زیان انباشته بود. از آنجا که صورت سود وزیان برمبنای حسابداری تعهدی است ، ممکن است سود خالص جریان نقد عملیات را به خوبی نشان ندهد وگاهی ممکن است شرکت سود خالص و رو به رشد داشته باشد ولی به دلیل عدم توانایی درایجاد جریان نقد دچار مشکل اساسی و ورشکستگی شود که برای رفع این مشکلات از صورت جریان وجوه نقد که براساس مبنای نقدی تهیه میشود استفاده شده است.
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
« مسائل فصل ۳ اصول ۳ اسکندری »
حل کامل مسائل از صفحه ۷۳ الی ۷۸
کتاب اصول حسابداری ۳ جمشید اسکندری
شامل ۸ مسئله – ۱۳ صفحه به صورت PDF
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید یک پیام تلگرامی به شماره 09117415287 ارسال کنید تا پیگیری کنیم.