حل تشریحی مسائل فصل ۴ اصول حسابداری ۳ جمشید اسکندری
مسائل فصل ۴ اصول ۳ اسکندری
************************************
کتاب اصول حسابداری ۳ جمشید اسکندری شامل ۹ فصل می باشد و از آنجایی که بعد گذراندن این کتاب در ترم های بعد دروس جدیدی مثل حسابداری میانه و حسابداری صنعتی اضافه خواهد شد لذا لازم است این درس مقدمه ای برای آن دو کتاب باشد برای همین از مباحث دروسی چون حسابداری میانه و حسابداری صنعتی هم در این کتاب مطالبی ذکر شده است. بنابراین برای یادگیری کتاب های جدید ترم های بعد لازم است این مقدمه ها را به خوبی یاد بگیرید. برای مثال حسابداری شعب که فصل ۲ می باشد مهمترین فصل کتاب اصول حسابداری ۳ می باشد که در پیشرفته ۱ جمشید اسکندری و همچنین فصل ۳ که صورت جریان وجه نقد می باشد در کتاب حسابداری میانه ۲ مجدداً تشریح می گردد ، به همین جهت برای کمک به دانشجویان حل مسائل فصل ۴ اصول ۳ اسکندری در سایت حساب فایل منتشر کرده ایم :
روش خواندن و مطالعه درس اصول حسابداری :
برای یادگیری بهتر این درس شما دانشجویان باید مسائل کتاب اصول حسابداری ۳ را حل کنید و ابهامات را از استاد مربوطه بپرسید. در مرحله دوم باید مسائل مهم کتاب را به گونه ای حل کنید که آمادگی لازم را برای دروسی مثل صنعتی و میانه داشته باشید در ضمن حفظ این درس ، به دانشجو بسیار لطمه می زند. مباحث را باید با تمرین و تکرار یاد بگیرید برای مثال در فصل اول این کتاب در مورد صورت های مالی تلفیقی مطالبی گفته شده است که در حسابداری پیشرفته ۲ جمشید اسکندری مجدداً به صورت جامع تر مطرح می گردد لذا لازم است زیاد مسائل کتاب اصول حسابداری ۳ را حل کنید.
مسائل فصل ۴ اصول ۳ جمشید اسکندری
« تجزیه و تحلیل صورت های مالی »
برای تجزیه وتحلیل وضعیت مالی یک شرکت نمیتوان فقط به صورتهای مالی و ارقام آن اکتفا نمود. بلکه ایجاد ارتباط معنیدار میان مفاهیم و اقلام این صورتها و مقایسه آنها با یکدیگر، دیدگاه جامع و دقیقتری برای بررسی وضعیت فعلی شرکت و پیشبینی آینده آن بهدست میدهد. نسبتهای مالی، اقلام موجود در صورتهای مالی را بررسی کرده و آنها را از مفهوم ریالی به نسبتهای قابل مقایسه تبدیل میکند. این نسبتها میان عوامل مؤثر صورتهای مالی ارتباط معنیدار برقرار کرده و با ایجاد این ارتباط بین اطلاعات موجود در گزارشهای مالی، به استفادهکنندگان قدرت تحلیل میدهد.
************************************
« عناوین اصلی »
♠ استفاده کنندگان از تجزیه و تحلیل صورت های مالی
♠ مراحل تجزیه و تحلیل صورت های مالی
♠ ابزارهای تجزیه و تحلیل
♠ تجزیه و تحلیل سرمایه در گردش
♠ تجزیه و تحلیل روند
♠ تجزیه و تحلیل نسبت های مالی
♠ نسبت های نقدینگی
♠ محدودیت های تجزیه و تحلیل نسبت های مالی
************************************
نسبت های مالی :
به ارتباط منطقی و ریاضی که بین اقلام موجود در صورتهای مالی وجود دارد و بهصورت نسبت بیان میشود ، نسبت مالی میگویند. از نسبتهای مالی به منظور ارزیابی کیفی اطلاعات کمی ، ارائه گزارش و طبقهبندی صورتهای استفاده میشود. نکته قابل توجه در بررسی نسبتهای مالی این است که از هر نسبت مالی میتوان بهعنوان یک سیگنال خبری در کنار سایر نسبتها، استفاده کرد و در تصمیم گیری نباید فقط یک نسبت مالی را بهعنوان ملاک تصمیم گیری قرار داد. گزارشهایی که براساس نسبتهای مالی ایجاد میشوند، نتایج عملیات و وضعیت مالی شرکت را در یک دوره مالی خاص بیان میکنند.
************************************
تجزیه و تحلیل نسبت :
بالا بودن نسبت جاری به این معناست که بستانکاران میتوانند نسبت به دریافت اصل وام و سود خود از شرکت ، اطمینان کافی داشته باشند. لذا شرکت به راحتی میتواند کمبود نقدینگی خود را از محل استقراض از بستانکاران تأمین کند. از سوی دیگر به دلیل ارتباط معنادار میان ریسک و بازده ، کاهش ریسک بستانکاران در مقابل کاهش بازده سهامداران قرار دارد. از طرفی تمرکز بیشازحد بر داراییهای جاری که بخش غیر مولد شرکت محسوب میشود ، به نوعی شرکت را دچار عدم مدیریت نقدینگی میکند. در تعیین حد مطلوب و مناسب برای نسبت جاری، نوع فعالیت شرکت ، اوضاع کلان اقتصادی، ترکیب داراییهای جاری و موقعیت و اعتبار شرکت تأثیر به سزایی میگذارند.
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
« مسائل فصل ۴ اصول ۳ اسکندری »
حل کامل مسائل از صفحه ۱۰۱ الی ۱۰۴
کتاب اصول حسابداری ۳ جمشید اسکندری
شامل ۷ مسئله – ۱۵ صفحه به صورت PDF
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید یک پیام تلگرامی به شماره 09117415287 ارسال کنید تا پیگیری کنیم.