حل تشریحی مسائل فصل ۸ اصول حسابداری ۱ جمشید اسکندری چاپ ۱۴۰۰

نوع فایل
PDF
حجم فایل
1 مگابایت
نویسنده
تاریخ انتشار
۸ فروردین ۱۴۰۰
تعداد بازدید
5273 بازدید
48,000 تومان 24,000 تومان٪50 تخفیف

حل تشریحی مسائل فصل ۸ اصول حسابداری ۱ جمشید اسکندری

مسائل فصل ۸ اصول ۱ اسکندری

************************************

کتاب اصول حسابداری ۱ جمشید اسکندری شامل ۹ فصل می باشد که هر فصل با فصل دیگر ارتباط دارد به گونه ای اگر یادگیری یک فصل برای شما سخت باشد در فصل های بعد هم به مشکل برخورد می کنید لذا توصیه می کنیم دانشجویان با دقت از ترم یک به خوبی این مباحث را در دانشگاه یاد بگیرند ، به همین جهت برای کمک به دانشجویان حل مسائل فصل ۸ اصول ۱ اسکندری در سایت حساب فایل منتشر کرده ایم : 

روش خواندن و مطالعه درس اصول حسابداری :

برای یادگیری بهتر این درس شما دانشجویان باید مفاهیم تئوری اصول حسابداری ۱ را از روی کتاب بخوانید و ابهامات را از استاد مربوطه بپرسید. در مرحله دوم باید مسائل کتاب را حل کنید تا کامل یاد بگیرید در ضمن حفظ این درس ، به دانشجو بسیار لطمه می زند. مباحث را باید با تمرین و تکرار یاد بگیرید لازم نیست چندین کتاب پشت سر هم بخوانید. 

حل تشریحی مسائل فصل 8 اصول حسابداری 1 جمشید اسکندری

 مسائل فصل ۸ اصول ۱ جمشید اسکندری 

« عملیات حسابداری در مؤسسات بازرگانی »

هدف شرکتهای بازرگانی کسب سود از خرید و فروش کالا می باشد که به طور معمول در نوع کالا تغییری ایجاد نشده و فقط نوع حسابداری شرکتهای بازرگانی به نسبت حسابداری شرکتهای خدماتی و حسابداری شرکتهای تولیدی متفاوت خواهد بود به عبارت دیگر در شرکتهای بازرگانی منبع درآمد فروش کالا می باشد.

خرید و فروش کالا در شرکتهای بازرگانی به صورت خرید نسیه ، فروش نقدی و فروش نسیه امکان پذیر است که در بخش تخفیفات معمولا شرکتها برای بدست آوردن سود بیشتر فروش اعتباری را در اولویت قرار میدهند که معمولا این نوع دارای مزایایی برای هر دو طرف است در این حالت خریدار نقدینگی خود را ذخیره نموده و فروشنده نیز زودتر حسابهای دریافتنی خود را نقد مینماید.

این تخفیفات شامل تخفیف تجاری، تخفیف نقدی، تخفیف توافقی و برگشت از فروش و تخفیفات میشود. در حسابداری شرکتهای بازرگانی هزینه ها به دو قسمت بهای کالای فروخته شده و هزینه های عملیاتی تقسیم می شود. هزینه های حمل و نقل در شرکتهای بازرگانی پس از فروش کالا به عهده خریدار است.

از دومین عوامل در تعیین سود خالص در یک شرکت بازرگانی میزان بهای تمام شده کالای فروش رفته آن است که به صورت موجودی دائمی یا ادواری مشخص میگردد. در حسابداری شرکتهای بازرگانی برای محاسبه بهای تمام شده کالای فروش رفته ، عواملی مثل بهای کالای خریداری شده ، تخفیفات خرید ، برگشت از خرید و تخفیفات هزینه حمل به داخل و موجودی ها تعیین کننده میباشند.

************************************

« عناوین اصلی »

ثبت معاملات و عملیات مالی مؤسسات بازرگانی

معاملات و عملیات مربوط به خرید و فروش کالا

انواع معاملات 

صورت حساب یا فاکتور فروش

برگشت کالا

تخفیفات

حسابداری خرید کالا

حساب هزینه حمل کالای خریداری شده

حسابداری فروش کالا

تهیه تراز آزمایشی

حسابداری موجودی کالا

روش شناسایی ویژه

روش میانگین موزون

روش اولین صادره از اولین وارده (FIFO)

روش اولین صادره از آخرین وارده (LIFO)

************************************

سیستم ثبت دائمی موجودی مواد و کالا :

در این سیستم هر یک از اقلام خرید یا فروش و معاملات مرتبط با کالا به محض وقوع در حساب موجودی ها منعکس می گردد. در این سیستم نیز در پایان دوره مالی انبار گردانی انجام و نتیجه آن با دفاتر مطابقت داده می شود.

************************************

سیستم ثبت ادواری موجودی مواد و کالا :

در این روش و در پایان دوره مالی انبار گردانی انجام می شود و در پایان بر اساس یکی از روش ها که باید به تایید هیات مدیره برسد، قیمت گذاری انجام میشود. لازم است بیان شود که در این شرایط حساب موجودی کالا در طی دوره هیچ گونه ثبتی انجام نشده و مانده آن همواره نشان دهنده موجودی اول دوره است. این روش به دلیل اینکه نمی توان قیمت موجودی را در هر لحظه داشت چندان مورد توجه قرار نمی گیرد.

« مسائل فصل ۸ اصول ۱ اسکندری »

حل کامل مسائل از صفحه ۱۵۷ الی ۱۶۱

کتاب اصول حسابداری ۱ جمشید اسکندری

شامل ۷ مسئله – ۲۰ صفحه به صورت PDF

مطالعه بیشتر

دانلود اصول حسابداری
راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید یک پیام تلگرامی به شماره 09117415287 ارسال کنید تا پیگیری کنیم.