حل تشریحی مسائل فصل ۹ اصول حسابداری ۲ جمشید اسکندری
مسائل فصل ۹ اصول ۲ اسکندری
************************************
کتاب اصول حسابداری ۲ جمشید اسکندری شامل ۹ فصل می باشد که هر فصل با فصل دیگر ارتباط دارد به گونه ای اگر یادگیری یک فصل برای شما سخت باشد در فصل های بعد هم به مشکل برخورد می کنید دقت کنید فصل ۵ کتاب اصول ۲ جمشید اسکندری سخت ترین فصل این کتاب می باشد سایر فصل ها آسان تر می باشد. لذا توصیه می کنیم دانشجویان از حل مسئله های کتاب غافل نشوند چون برخی از فصل ها در ترم های بعد دوباره گسترده تر توضیح داده می شود مثل همین شرکت های تضامنی که در اصول ۲ جمشید اسکندری آمده است در حسابداری پیشرفته ۱ جمشید اسکندری مجدداً تشریح می گردد ، به همین جهت برای کمک به دانشجویان حل مسائل فصل ۹ اصول ۲ اسکندری در سایت حساب فایل منتشر کرده ایم :
روش خواندن و مطالعه درس اصول حسابداری :
برای یادگیری بهتر این درس شما دانشجویان باید مفاهیم تئوری اصول حسابداری ۲ را از روی کتاب بخوانید و ابهامات را از استاد مربوطه بپرسید. در مرحله دوم باید مسائل کتاب را حل کنید تا کامل یاد بگیرید در ضمن حفظ این درس ، به دانشجو بسیار لطمه می زند. مباحث را باید با تمرین و تکرار یاد بگیرید لازم نیست چندین کتاب پشت سر هم بخوانید.
مسائل فصل ۹ اصول ۲ جمشید اسکندری
« سرمایه گذاری کوتاه مدت »
به عبارت ساده سرمایه گذاری عبارت است از عدم استفاده از منابع در زمان حال و به جریان اقتصادی انداختن آن به امید به دست آوردن منابع جدید در آینده که منابع جدید از منابع فعلی دارای ارزش بیشتری میباشد. شایان ذکر است در این فرایند نرخ بهره، تورم و بازده مورد انتظار نیز میبایست بررسی شود. سرمایه گذاری بر اساس زمان به کوتاه مدت ، میان مدت ، و بلند مدت تقسیم می شود که در سرمایه گذاری کوتاه مدت در دورههای کمتر از یک سال و سرمایه گذاری در دورههای میان مدت و بلند مدت در دورههای بیش از یک سال اتفاق میافتد. بحث ریسک سرمایه گذاری نیز که به معنای عدم اتفاق افتادن سودهای آینده و یا عدم رشد سرمایه گذاری و یا هر موضوع دیگری که منجر به زیان سرمایه گذار میشود نیز از مباحث مهم سرمایه گذاری میباشد. سرمایهگذاران بر اساس ریسک پذیربودن به سرمایه گذاران ریسک پذیر یا محافظه کار تقسیم میگردند.
************************************
« عناوین اصلی »
♠ عملیات حسابداری سرمایه گذاری کوتاه مدت در سهام
♠ حسابداری تحصیل سرمایه گذاری کوتاه مدت در سهام
♠ حسابداری سرمایه گذاری کوتاه مدت در سهام در طول مدت نگهداری
♠ روش اقل بهای تمام شده و خالص ارزش فروش
♠ حسابداری فروش سرمایه گذاری های کوتاه مدت در سهام
♠ عملیات حسابداری سرمایه گذاری کوتاه مدت در اوراق قرضه
♠ حسابداری تحصیل سرمایه گذاری کوتاه مدت در اوراق قرضه
♠ حسابداری سرمایه گذاری کوتاه مدت در اوراق قرضه در طول مدت نگهداری
♠ حسابداری فروش سرمایه کوتاه مدت در اوراق قرضه
♠ نحوه انعکاس سرمایه گذاری های کوتاه مدت در ترازنامه
************************************
انواع سرمایه گذاران :
سرمایه گذاران به دو دسته سرمایه گذاران حقیقی که همان اشخاص هستند و سرمایه گذاران حقوقی که ماهیت شرکتی دارند از قبیل بانکها، شرکتهای بیمه، شرکتهای هلدینگ یا مادر ، شرکتهای سرمایهگذاری، صندوق های بازنشستگی و سایر تقسیم میگردند.
************************************
بازار پول :
بازار پول بازاری برای دادوستد پول ودیگر داراییهای مالی جانشین نزدیک پول میباشد که سررسیدی کمتر از یک سال دارند.همچنین از بازار پول به عنوان بازار ابزارهای مالی کوتاه مدت ، ویژگی اندک بودن، ریسک پرداخت، نقد شوندگی و ارزش اسمی زیاد نام برد.
************************************
بازار سرمایه :
بازار سرمایه بازار دادو ستد ابزارهای مالی به سررسید بیشتر از یک سال و داراییهای بدون سررسید اطلاق میگردد. این بخش از بازار مالی نقش مهندسی در گردآوری منابع پسانداز و تامین نیازهای سرمایهگذاری واحدهای تولیدی را دارد. بازار سرمایه نسبت به بازار پول بسیار گستردهتر بوده و از تنوع ابزاری بیشتری برخوردار است.
مهمترین کارکردهای بازارهای مالی پول، سرمایه و سهام در اقتصاد ملی، تجهیز منابع پساندازی و هدایت آن به سوی فعالیتهای مولد اقتصادی است.
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
« مسائل فصل ۹ اصول ۲ اسکندری »
حل کامل مسائل از صفحه ۱۹۱ الی ۱۹۳
کتاب اصول حسابداری ۲ جمشید اسکندری
شامل ۵ مسئله – ۱۲ صفحه به صورت PDF
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید یک پیام تلگرامی به شماره 09117415287 ارسال کنید تا پیگیری کنیم.