حل تشریحی مسائل فصل ۹ اصول حسابداری ۳ جمشید اسکندری
مسائل فصل ۹ اصول ۳ اسکندری
************************************
کتاب اصول حسابداری ۳ جمشید اسکندری شامل ۹ فصل می باشد و از آنجایی که بعد گذراندن این کتاب در ترم های بعد دروس جدیدی مثل حسابداری میانه و حسابداری صنعتی اضافه خواهد شد لذا لازم است این درس مقدمه ای برای آن دو کتاب باشد برای همین از مباحث دروسی چون حسابداری میانه و حسابداری صنعتی هم در این کتاب مطالبی ذکر شده است. بنابراین برای یادگیری کتاب های جدید ترم های بعد لازم است این مقدمه ها را به خوبی یاد بگیرید. برای مثال حسابداری شعب که فصل ۲ می باشد مهمترین فصل کتاب اصول حسابداری ۳ می باشد که در پیشرفته ۱ جمشید اسکندری و همچنین فصل ۳ که صورت جریان وجه نقد می باشد در کتاب حسابداری میانه ۲ مجدداً تشریح می گردد ، به همین جهت برای کمک به دانشجویان حل مسائل فصل ۹ اصول ۳ اسکندری در سایت حساب فایل منتشر کرده ایم :
روش خواندن و مطالعه درس اصول حسابداری :
برای یادگیری بهتر این درس شما دانشجویان باید مسائل کتاب اصول حسابداری ۳ را حل کنید و ابهامات را از استاد مربوطه بپرسید. در مرحله دوم باید مسائل مهم کتاب را به گونه ای حل کنید که آمادگی لازم را برای دروسی مثل صنعتی و میانه داشته باشید در ضمن حفظ این درس ، به دانشجو بسیار لطمه می زند.
مسائل فصل ۹ اصول ۳ جمشید اسکندری
« تصمیم گیری برای انتخاب یک راه حل »
هنگامی که برای دستیابی به یک هدف، حل یک مسئله، یا انجام یک عمل بیش از یک راه ممکن وجود داشته باشد، مدیران ضمن تجزیه و تحلیل راه های ممکن، در مورد بهترین راه حل تصمیم گیری می کنند. به عبارت دیگر می توان کلیه تصمیمات را انتخاب یک راه از بین راه های ممکن محسوب کرد. این اظهار نظر، حتی در تصمیمات ساده روزمره (مثلا ادامه تماشای تلویزیون یا مطالعه کتاب) نیز صادق است. در پاره ای از تصمیمات، فقط دو راه حل در نظر گرفته می شود و یکی از آن دو انتخاب می گردد. اما در بعضی تصمیمات پیچیده تر، چندین راه حل مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد که در اینگونه موارد، عنوان تصمیم گیری مرکب بکار برده می شود.
************************************
« عناوین اصلی »
♠ اطلاعات مربوط و اطلاعات نامربوط
♠ هزینه های مربوط و هزینه های متغیر و ثابت
♠ آشنایی با برخی از مفاهیم و اصطلاحات در تصمیم گیری
♠ انواع موقعیت های تصمیم گیری
♠ تصمیمات مربوط به سفارشات خاص
♠ تصمیمات مربوط به ساخت یا خرید
♠ تصمیمات مربوط به توقف تولید برخی از محصولات
♠ انتخاب مناسب ترین شیوه تولید
♠ تصمیمات قیمت گذاری
************************************
درآمدها و هزینه های مربوط چیست؟
درآمدها و هزینه هایی هستند که در آینده اتفاق می افتند و در راه حل های مختلف با هم فرق می کنند. درآمدها و هزینه های مربوط را همچنین درآمدها و هزینه های تفاضلی نیز می نامند. اگر درآمد و هزینه تفاضلی افزایش یابد آنها را درآمد و هزینه افزایش یافته و اگر درآمد و هزینه تفاضلی کاهش یابد آنها را درآمد و هزینه کاهش یافته می نامند. از طرف دیگر درآمدها و هزینه های نامربوط (هزینه های از دست رفته) ، درآمدها و هزینه هایی هستند که در راه حل های مختلف فرق نمی کنند. یعنی در تصمیم گیری های مدیریتی نقشی ندارند و جزو محاسبات به کار گرفته نمی شوند.
♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠
« مسائل فصل ۹ اصول ۳ اسکندری »
حل کامل مسائل از صفحه ۲۱۰ الی ۲۱۲
کتاب اصول حسابداری ۳ جمشید اسکندری
شامل ۵ مسئله – ۱۰ صفحه به صورت PDF
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید یک پیام تلگرامی به شماره 09117415287 ارسال کنید تا پیگیری کنیم.